Επικαιροτητα

Εβδομάδα Αρχιτεκτονικής στην Καβάλα

120923_kavala-evdomada-arxitektonikhs

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Νομού Καβάλας αποφάσισε την οργάνωση μιας Εβδομάδας Αρχιτεκτονικής στις 1-7 Οκτωβρίου του 2012 με θέμα την Αρχιτεκτονική και το Δημόσιο Χώρο. Στα πλαίσια αυτής θα πραγματοποιηθούν πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων σε υπαίθριους χώρους της πόλης όπως αρχιτεκτονικοί περίπατοι, ημερίδες και εκθέσεις μελετών.

Καβάλα 24 -7-2012

Αρ. Πρωτ. 23

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Νομού Καβάλας αποφάσισε την οργάνωση μιας Εβδομάδας Αρχιτεκτονικής στις 1-7 Οκτωβρίου του 2012 με θέμα την Αρχιτεκτονική και το Δημόσιο Χώρο. Στα πλαίσια αυτής θα πραγματοποιηθούν πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων σχετικών με το θέμα αυτό σε υπαίθριους χώρους της πόλης, όπως εκθέσεις μελετών, φωτογραφίας και βίντεο (κατόπιν προσκλήσεως), ημερίδες, αρχιτεκτονικοί περίπατοι και διάφορες δράσεις.

Σκοπός της Εβδομάδας, η οποία πρόκειται να καθιερωθεί κάθε χρόνο με διαφορετικό θέμα, θα είναι ένα άνοιγμα προς τους συμπολίτες μας, ώστε αυτοί να αρχίσουν να προβληματίζονται για τα ζητήματα της πόλης μας, να αναθεωρήσουν κάποια πράγματα και να ενημερωθούν για πιθανές λύσεις, αλλά και για το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο αρχιτέκτονας. Όλες οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε συνεργασία με άλλους φορείς και συλλόγους της πόλης, ώστε να εξασφαλιστεί η ίδια η συμμετοχή των πολιτών.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                          Η Γεν. Γραμματέας

ΦΩΦΩ ΓΟΥΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ  ΟΥΡΑΝΙΑ ΖΩΝΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δημοσίευση

  • 23 Σεπτεμβρίου 2012
  • ecoΔΟΜΗΣΗ
Κατηγορίες

Οικολογική Δόμηση