Εκδηλωσεις

BUILDING GREEN 2015

20151120-22_ekt_building-green-expo[1]

Με το βλέμμα στο μέλλον της Δόμησης

Η Building Green Expo 2015 είναι η πρωτοπόρος επαγγελματική διοργάνωση στους κλάδους της Πράσινης Δόμησης, του Ενεργειακά Αυτόνομου Κτιρίου και του Αστικού Τοπίου.

Στην 8η διεθνή εκθεσιακή συνάντηση στις 20, 21 και 22 Νοεμβρίου 2015 στο εκθεσιακό κέντροM.E.C. Expo Center στην Παιανία, Αττικής, δίνει και πάλι τον παλμό της αγοράς  για τις τεχνολογίες Δόμησης, το Ενεργειακό Κέλυφος, τις ΑΠΕ, την Εξοικονόμηση Ενέργειας, την Ποιότητα Εσωτερικού Χώρου, την Ψύξη & Θέρμανση, την Ηλιακή Ενέργεια, τα Συστήματα Σκίασης και τη Βιοενέργεια.

Διοργάνωση 2015

Παράλληλα με την εμπορική έκθεση, οι επισκέπτες μπορούν να συμμετέχουν και στις εργασίες του Συνεδρίου Eco building Conference, αλλά και τα Τεχνικά Σεμινάρια, Business point, στον ανοιχτό χώρο παρουσιάσεων.

Παράλληλες Εκδηλώσεις

Eco Building Conference

Οι έως τώρα παράλληλες, επιτυχημένες δράσεις συνεδρίων, ημερίδων και παρουσιάσεων της Building Green Expo, έχουν προδιαγράψει τις εξελίξεις στη χώρα μας και έχουν συμβάλει θετικά στην ενημέρωση – εκπαίδευση των επαγγελματιών του κλάδου. Παράλληλα με την εμπορική έκθεση, οι επισκέπτες μπορούν να συμμετέχουν και στις εργασίες του συνεδρίου Eco Βuilding Conference, στο οποίο θα συζητηθούν οι πρωτοβουλίες που λαμβάνονται και αναπτύσσονται στο κοινωνικό, οικονομικό και πολιτιστικό πλαίσιο, σε συνδυασμό με την περιβαλλοντική έρευνα και την εφαρμογή πολιτικών σε σχέση με τη βιώσιμη και αειφόρα ανάπτυξη των πόλεων.

City Green

Για πρώτη χρονιά, η Building Green Expo 2015 θα φιλοξενήσει το City Green, δίνοντας μέσα σε ένα συγκεκριμένο αριθμό τετραγωνικών μέτρων μία εικόνα της αειφορίας και των μέσων για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον. Μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, θα παρουσιαστούν οι σημαντικότερες εφαρμογές της αειφόρου ανάπτυξης, προσφέροντας έτσι στον επισκέπτη τη δυνατότητα να δει στην πράξη την “υλοποίηση” των εννοιών και των προϊόντων που θα προβληθούν στην έκθεση.

    Ημερομηνία

    20.11.2015  - 22.11.2015
Σύνδεσμοι

Κατηγορίες

Οικολογική Δόμηση
 ▪ 
Πέλλετ, Βιομάζα

M.E.C. – Μεσογειακό Κέντρο Εκθέσεων

M.E.C. – Μεσογειακό Κέντρο Εκθέσεων
Επικοινωνία

  • 2106041410
  • info@mec.gr
Διεύθυνση

  • Λεωφόρος Λαυρίου 301
  • Παιανία , ΤΚ 19002
  • Νομός