Επικαιροτητα

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο κτίριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λουτρακίου, 10 Μαρτίου 2015

150226_aida_episkepsh-sto-loutraki-bibliothiki-10-martiou[1]

Στο πλαίσιο του Έργου AIDA προγραμματίζεται εκπαιδευτική επίσκεψη στο κτίριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λουτρακίου την Τρίτη 10 Μαρτίου 2015. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα γίνει σύντομη παρουσίαση του κτιρίου καθώς επίσης και παρουσίαση σχετικά με κτίρια μηδενικής κατανάλωσης ενέ­ργειας και πιθανές εφαρμογές τους σε δημοτικά κτίρια.

Μετά θα ακολουθήσει περιήγηση στους χώρους της βιβλιοθήκης προκειμέ­νου οι επισκέ­πτες να δουν από κοντά τις διάφορες τεχνολογίες και τα βιοκλιματικά στοιχεία στο σχεδιασμό του κτιρίου. Προβλέπεται επίσης σύντομη επίσκεψη στο παρακείμενο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου όπου θα γίνει σύντομη παρουσίαση των ενεργειακών του συστημάτων.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση απευθύνεται σε εκπροσώπους Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κτιριακό τομέ­α, Αρχιτέκτονες & άλλους Μηχανικούς.

Η συμμετοχή στην επίσκεψη είναι δωρεάν (συμπεριλαμβάνεται και μεταφορά από και προς το Λουτράκι με λεωφορείο).  Η συνολική διάρκεια της επίσκεψης υπολογίζεται σε 5 ώρες και η αναχώρηση θα γίνει στις 09:30 από το Σύνταγμα.

Για τη συμμετοχή στην εκπαιδευτική επίσκεψη απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή το αργότερο έως τις 6/3/2015 μέσω της ιστοσελίδας του έργου: http://www.aidaproject.eu/study_tours_gr.php

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες: Αργυρώ Γιακουμή, agiak@cres.gr , Eύη Τζανακάκη etzanak@cres.gr

Δημοσίευση

  • 26 Φεβρουαρίου 2015
  • ecoΔΟΜΗΣΗ
Σύνδεσμοι

Κατηγορίες

Οικολογική Δόμηση
Λέξεις-κλειδιά