Επικαιροτητα

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο εμπορικό κατάστημα “ΑΒ green store” στη Σταμάτα, 17 Μαρτίου 2015

150302_eid_AIDA_Episkepsh-AB-green-store-Stamata[1]

Στο πλαίσιο του έργου AIDA προγραμματίζεται εκπαιδευτική επίσκεψη στο εμπορικό κατάστημα “ΑΒ green store” της εταιρείας ΑΒ Βασιλόπουλος στη Σταμάτα. Η επίσκεψη στο κτίριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Μαρτίου 2015, στις 10:30. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα γίνει περιήγηση στους χώρους του κτιρίου με ταυτόχρονη παρουσίαση του κτιρίου και των ενεργειακών του συστημάτων προκειμένου οι επισκέπτες να δουν από κοντά τις διάφορες τεχνολογίες και τα βιοκλιματικά στοιχεία στο σχεδιασμό του.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση απευθύνεται σε εκπροσώπους Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κτιριακό τομέα, Αρχιτέκτονες & άλλους Μηχανικούς.

Για τη συμμετοχή στην εκπαιδευτική επίσκεψη απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή το αργότερο έως τις 13/3/2015 μέσω της ιστοσελίδας του έργου: http://www.aidaproject.eu/study_tours_gr.php Λόγω περιορισμένης δυναμικότητας του κτιρίου για φιλοξενία μεγάλου αριθμού επισκεπτών, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής από τους ενδιαφερόμενους.

Η συμμετοχή στην επίσκεψη είναι δωρεάν.

Για όσους συμμετέχοντες το επιθυμούν υπάρχει η δυνατότητα για δωρεάν μετάβαση στο κτίριο με πούλμαν. Θα πρέπει όμως οι ενδιαφερόμενοι να το δηλώσουν με ένα e-mail στο agiak@cres.gr (Για τις λεπτομέρειες αναχώρησης του πούλμαν οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν με e-mail). Περισσότερες πληροφορίες: Αργυρώ Γιακουμή, agiak@cres.gr , Eύη Τζανακάκη etzanak@cres.gr

Δημοσίευση

  • 2 Μαρτίου 2015
  • ecoΔΟΜΗΣΗ
Σύνδεσμοι

Κατηγορίες

Εξοικονομηση Ενεργειας
 ▪ 
Οικολογική Δόμηση
Λέξεις-κλειδιά