Επικαιροτητα

6η Διεθνής Έκθεση Medwood

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

 

«6η Διεθνής Έκθεση Medwood

 Αυξημένο το ενδιαφέρον για τη MEDEXPO 2016»

Η έκτη κατά σειρά έκθεση MEDWOOD 2016, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο METROPOLITAN EXPO, το μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Ελλάδας μεταξύ 7 και 10 Απριλίου 2016, προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς. Η έκθεση συγκεντρώνει το ενδιαφέρον μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών του εξωτερικού καθώς και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα στον τομέα των υλικών, του ξύλου και των νέων τεχνολογιών.

Στην έκθεση θα συναντήσει κανείς ένα μεγάλο αριθμό εκθέτων, παράλληλες εκδηλώσεις και ομιλίες, χιλιάδες επισκέπτες  από την Ελλάδα και από χώρες του εξωτερικού, όλοι προερχόμενοι από τους  επαγγελματικούς χώρους των διαφορετικών τομέων της φετινής έκθεσης.

Η εταιρεία στο πλαίσιο συνεχών προσπαθειών αναβάθμισης της έκθεσης και γνωρίζοντας τον ρόλο που διαδραματίζει στην ενημέρωση των επαγγελματιών σχετικά με καινοτόμες ιδέες και λύσεις, θα διοργανώσει στις 9 Απριλίου 2016 μια παρουσίαση ειδικού ενδιαφέροντος-το SurfaceEvent 2016-σχετική με τα καινοτόμα υλικά και τις επιφάνειες από επαγγελματίες κύρους. Οι προσκεκλημένοι ομιλητές και η θεματική των παρουσιάσεων τους θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στόχος της έκθεσης είναι η καθιέρωση επικοινωνίας μεταξύ εταιριών ξύλου-επίπλου και αρχιτεκτονικού σχεδιασμού με τις καινοτομίες και τις νέες τάσεις στo σχεδιασμό και στην πράσινη αρχιτεκτονική και δόμηση.

Τα οφέλη των συμμετεχόντων σε αυτήν την έκθεση θα είναι πολλαπλά με κυριότερα την ενδυνάμωση της εξωστρέφειας προς την παγκόσμια αγορά και την προσέγγιση στον συνεχώς αναπτυσσόμενο τουριστικό/ξενοδοχειακό κλάδο.

ΗMEDWOOD2016  θα υποστηριχτεί από την διοργανώτρια εταιρεία της, Medexpo Α.Ε. μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρείες στο χώρο της διοργάνωσης εκθέσεων και της έκδοσης επαγγελματικών περιοδικών. Η Medexpo Α.Ε. υποστηρίζει την έκθεση με ένα ευρύτατο επικοινωνιακό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει πολύπλευρη και ουσιαστική διαφήμιση σε κλαδικά έντυπα και στα ΜΜΕ.

Δημοσίευση

  • 3 Φεβρουαρίου 2016
  • ecoΔΟΜΗΣΗ
Σύνδεσμοι

Κατηγορίες

Οικολογική Δόμηση
Λέξεις-κλειδιά