Εκδηλωσεις

Μέτρηση Δομικής Ηχομόνωσης – Σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη 4-6/5/2017

Μέτρηση Δομικής Ηχομόνωσης - Σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη 4-6/5/2017

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ακουστικής (ΕΛ.ΙΝ.Α.) σε συνεργασία με το Εργαστήριο Αρχιτεκτονικής Τεχνολογίας – Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης διοργανώνει το:

1ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ
ΜΕΤΡΗΣΗ ΔΟΜΙΚΗΣ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗΣ

Το εργαστηριακό σεμινάριο απευθύνεται σε όλα τα μέλη του ΕΛ.ΙΝ.Α καθώς και σε όλους όσοι ασχολούνται εκπαιδευτικά, ερευνητικά ή επαγγελματικά με την ακουστική.

Το εργαστήριο διοργανώνεται από ομάδα ακαδημαϊκών και επαγγελματιών με ειδίκευση και πολυετή πείρα στις ηχητικές μετρήσεις. Διατίθεται δε εργαστηριακός εξοπλισμός υψηλού επιπέδου.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι η απόκτηση δεξιοτήτων στις μετρήσεις δομικής ηχομόνωσης από νέους επιστήμονες της ακουστικής, αλλά και η ενημέρωση αντίστοιχων έμπειρων για τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα των μετρήσεων.

Οι δράσεις περιλαμβάνουν όλο το φάσμα των ενεργειών που αφορούν την ακουστική μέτρηση: παρουσίαση και επιλογή κατάλληλων οργάνων ηχητικών μετρήσεων, παρουσίαση και επιλογή προτύπων / τυποποιήσεων μετρήσεων, διεξαγωγή μετρήσεων από τους συμμετέχοντες και ανάλυση μετρήσεων.

Δηλώσεις συμμετοχής κατατίθενται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση helina-workshops@googlegroups.com μέχρι την 30η Μαρτίου 2017. Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

    Ημερομηνία

    4.5.2017  - 6.5.2017
Κόστος

80€ (40€ για μέλη ΕΛ.ΙΝ.Α)

Κατηγορίες

Οικολογική Δόμηση
Λέξεις-κλειδιά