Εκδηλωσεις

5o Διεθνές Συνέδριο “ENERGY in BUILDINGS”

5o Διεθνές Συνέδριο “ENERGY in BUILDINGS” & 1o Διεθνές Συνέδριο “ENERGY in TRANSPORTATION”

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016, Αθηναΐς Πολυχώρος Πολιτισμού (Καστοριάς 34-36, Βοτανικός, Αθήνα)

Το Ελληνικό Παράρτημα της ASHRAE διοργανώνει το 5ο Διεθνές Συνέδριο “Energy in Buildings” και το 1ο Διεθνές Συνέδριο “Energy in Transportation” το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 στον Πολυχώρο Πολιτισμού “Αθηναΐς” στην Αθήνα. Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα.

ΕΓΓΡΑΦΗ για τα Συνέδρια: Η Δήλωση Συμμετοχής γίνεται μόνο ηλεκτρονικά στην διεύθυνση http://ashrae.gr/REGISTRATION/
Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής αλλά απαιτείται εγγραφή. Περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο εγγραφής στο βίντεο στην ιστοσελίδα πατώντας το κουμπί “Free”. Σχετικές ερωτήσεις μπορείτε να κάνετε αποστέλνοντας μήνυμα στο webmaster@ashrae.gr.

Θα έχουμε την τιμή να έχουμε ώς κεντρικό ομιλητή των συνεδρίων τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστο Σπίρτζη καθώς και προσκεκλημμένους ομιλητές από την Ιταλία, Σερβία, Σουηδία, Αίγυπτο, Γερμανία κλπ.
Συνολικά θα παρουσιαστούν περισσότερες από 36 επιστημονικές εργασίες, περισσότεροι από 18 προσκελημμένοι ομιλητές και ένα διαδραστικό εργαστήριο με θέμα “Measurement and Verification of Energy Savings Projects” σε τέσσερεις παράλληλες συνεδρίες.

ΕΓΓΡΑΦΗ για το Εργαστήριο: Οι θέσεις στο εργαστήριο “Measurement and Verification of Energy Savings Projects” είναι περιορισμένες στους 30 συμμετέχοντες, και όποιος συνάδελφος θέλει να το παρακολουθήσει πρέπει να το δηλώσει επιπρόσθετα στέλνοντας μήνυμα στο EinB2016@ashrae.gr. Το εργαστήριο είναι δίωρης διάρκειας και θα παρασχεθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Για συνεχή ενημέρωση και πληροφορίες σχετικά με τους ομιλητές και τις ομιλίες επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες των συνεδρίων http://ashrae.gr/einb2016.php & http://ashrae.gr/eint2016.php

    Ημερομηνία

    12.11.2016  8:00 πμ-7:00 μμ
Κόστος

Δωρεάν - Απαιτείται Εγγραφή

Επικοινωνία

Σύνδεσμοι

Κατηγορίες

Εξοικονομηση Ενεργειας
Λέξεις-κλειδιά

ΑΘΗΝΑΪΣ

Επικοινωνία

Διεύθυνση

  • Καστοριάς 36
  • Αθήνα , ΤΚ 10447
  • Νομός Αττικής