Εκδηλωσεις

Getting from AEDGs to Zero-Energy Buildings – ASHRAE

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ «Getting from AEDGs to Zero-Energy Buildings»

 1/3/2016  DIVANI CARAVEL

Το Ελληνικό Παράρτημα της ASHRAE διοργανώνει στην Αθήνα Εκδήλωση Τεχνικής Ενημέρωσης Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016, στο ξενοδοχείο  DIVANI CARAVEL, στην Αθήνα.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής αλλά απαιτείται εγγραφή ηλεκτρονικά (http://ashrae.gr/ts-2016-mar-1.php)  Παρακαλούμε ακολουθείστε τις οδηγίες της επισυναπτόμενης ανακοίνωσης.

17:00 – 17:45    Προσέλευση  –  Καφές.  Έκθεση Χορηγών Ελληνικού Παραρτήματος

17:45 – 18:00    Χαιρετισμός Προέδρου Ελληνικού Παραρτήματος – Βασίλη Παρασκευόπουλου

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

18:00 – 19:30    Getting from AEDGs to Zero-Energy Buildings

                            Ομιλητής: Dru CRAWLEY, Ph.D. FASHRAE, BEMP, FIBPSA, AIA, ASHRAE Distinguished lecturer. Director, Building Performance/Bentley Fellow Bentley Systems, Inc. Washington, DC, USA

19:30 – 20:00      Συζήτηση

20:00 – 21:00      Μπουφές, Έκθεση Χορηγών Ελληνικού Παραρτήματος

Στην εκδήλωση θα γίνει κλήρωση για ένα 2015 ASHRAE HANDBOOK – HVAC Applications  Όσοι δεν είστε μέλη της ASHRAE και επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση που θα γίνει στο τέλος της εκδήλωσης, δώστε την κάρτα σας κατά την είσοδό σας.

Επίσης διοργανώνεται τεχνική επίσκεψη στο εργοτάξιο και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή. Η κλήρωση για τους τυχερούς που θα μπορέσουν να συμμετάσχουν θα γίνει επίσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

ΒΕΒΑΙΩΣΗ  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ:

Βεβαίωση παρακολούθησης της τεχνικής εκδήλωσης δίνεται μόνο στα Μέλη και τους Φοιτητές της ASHRAE, και μόνο κατόπιν επικοινωνίας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ  ΣΤΗΝ  ASHRAE:

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της ASHRAE & του Ελληνικού Παραρτήματος, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Νίκο Κουράκο, Πρόεδρο Επιτροπής Υποστήριξης Μελών (email: snadek@gmail.com) ή να κάνουν την εγγραφή τους στην ASHRAE, κατευθείαν από την ιστοσελίδα της ASHRAE στη διεύθυνσηwww.ashrae.org

Εκ μέρους του ΔΣ

Κ.Α. Μπαλαράς

    Ημερομηνία

    1.3.2016  5:00 μμ-9:00 μμ
Κόστος

Δωρεάν, απαιτείται εγγραφή

Σύνδεσμοι

Κατηγορίες

Οικολογική Δόμηση
Λέξεις-κλειδιά

Ξενοδοχείο Divani Caravel

Divani Caravel
Επικοινωνία

  • 2107207000
Διεύθυνση

  • Βασιλέως Αλεξάνδρου 2
  • Αθήνα , ΤΚ 16121
  • Νομός Αττικής